Policia e Shkodrës ka arrestuar një efektiv policie të Malësisë së Madhe, i cili akuzohet për ngacmimin seksual ndaj një të miture.

 

Berhan Bajrakurti, specialist i policimit, në njësin Gruemirë dyshohet se përndiqte dhe I bënte shantazh një 15 vjeçare në këmbim të favoreve seksuale.

 

Mësohet se mamaja e vajzës së mitur njohur me këtë situatë ka shkuar të bëjë denoncim në komisariatin e Malësisë së Madhe dhe më pas Drejtorinë e Policisë në Shkodër.

 

Pritet që poliica e shtetit të jape detaje të tjera në lidhje me ngjarjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *