Mariana Kondi  ka ndarë detaje nga eksperienca e saj në Japoni, aty ku kërceu kërcimin e saj me Dijonisin, “Pop smoke”.

Aktorja rrëfeu mënyrën se si jua  tha vajzave japoneze për të realizuar videon virale, si dhe tregoi më shumë për sjelljen e njerëzve apo dhe ambientin.

Pjesë nga biseda:

Dijonisi: Sa ditë qëndrove në Japoni?

Mariana: 7-8 ditë . I mora unë ato për kërcim. Unë i flisja anglisht, ato e kthenin në kinezisht, ia tregova në google. Është vend interesant. Njerëz të sjellshëm, jemi vite dritë larg tyre

Dijonisi: A kishte njerëz të varfër?

Mariana: Jo, fare

Dijonisi: Kanë lek të gjithë andej

Mariana: Andej rrugës nuk duhej të pije cigare, se gjobiteshe. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *