Disa qytetarë që ishin bashkuar në një lokal në kundërshtim me udhëzimet e qeverisë janë kapur mat nga forcat e policisë.

 

Teksa të gjitha lokalet janë mbyllur për shkak të pandemisë së COVID-19, 3 qytetarë kanë thyer urdhrin. Në një lokal me qepenin gjysmë hapur ata ishin brenda.

 

Policia ushtroi kontroll në ambientet e brendshme të lokalit dhe gjeti dy qytetarë të fshehur, njërin poshtë banakut dhe tjetrin në banjo. Pas këtij veprimi, pronarët e lokalit do të gjobiten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *