Subscribe

I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, gazetari i njohur Poli Hoxha ka cituar raportin e fundit nga Këshilli i Evropës, prej ku thuhet sipas tij se rreth 60% e firmave që kanë fituar lejet e ndërtimit nuk kanë patur para.

“Gjithë raportet e ndërkombëtarëve, në atë të fundit nga Këshilli i Evropës, të 2019-ës, thuhet tesktualisht, pastrimi i parave, Shqipëria futet në zonën gri për herë të parë, janë ngritur flamujt sidomos në Tiranë, 60% e firmave të cilat kanë fituar leje ndërtimi, nuk kan ëpatur para në atë moment për të baruar projektin. Dhe pastaj se ku i gjejnë…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *