Një 31-vjeçare është në një lidhje dashurie me një të moshuar 72-vjeçar dhe thotë se po bën seksin më të mirë të jetës. Julia Strauss dhe Bernd Hasnbank u lidhën në prill të 2019 dhe njëzëri thonë se gjërat mes tyre vetëm sa përmirësohen çdo ditë e më shumë.

 

Pavarësisht se Bernd është më i vjetër se prindërit e Julias, çifti thotë se ata janë shumë të lumtur dhe se mosha është thjesht një numër. E reja nga Frankfurti, që studion për stilim, vlerëson se i moshuari ka më shumë ndjeshmëri e përvojë se meshkujt e moshës së saj.

 

“Jeta ime seksuale me Bernd është më e mira që kam përjetuar ndonjëherë. Çdo ditë bëhet më e mirë. Që në fillim pash që Bernd është një njeri i fortë, i shëndetshëm dhe me një shpirt të gjallë. Por unë u befasova nga përvoja e tij në dhomëm e gjumit. Ai është i fuqishëm në shtrat. Kam dalë me burra që ishin deri në 26 vite më të mëdhenj se unë, por asnjë nuk ishte kaq i mirë sa Bernd. Në fillim ne ishim të pasigurt për të dalë bashkë në rrugë, por tani jemi moskokëçarës. Ne jemi të dashuruar dhe kjo është gjithçka ka rëndësi.”

 

Julia është më e re se dy fëmijët e Bernd.

 

“Unë ndihem si adoleshent me Julian sepse jam i dashuruar. Ajo ndonjëherë vepron më me pjekuri se unë. Fëmijët e mi janë 39, 37 dhe 24 vjeç, por e kanë pranuar sepse e shohin babanë e tyre të lumtur. E kuptoj që është e çuditshme që një grua bukuroshe të dashurohet me një burrë të vjetër. Por unë nuk jam një pervers apo plak i ndyrë. Ne u dashuruam dhe vlerësojmë e kuptojmë njëri-tjetrin.”

 

I moshuari ka patur dy lidhje të tjera me gra që ishin 10 dhe 15 vjet më të reja, por thotë se asnjëra prej tyre nuk e kuptonte kaq mirë sa Julia.

 

Prindërit e 31-vjeçares u habitën kur morën vesh për historinë e tyre. Por më pas e pranuan sepse e kuptuan se vajza e tyre ndihej e lumtur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *