Ekzekutohet një shqiptar në Francë. Duke ju referuar mediave franceze, shqiptari që ka humbur jetën është rreth të gjashtëdhjetave, por ende nuk është bërë identifikimi i tij.

 

Ai ka marrë dy plumba, një në kokë dhe një në zemër, duke mbetur i vdekur në vend.

 

Dyshimet e policisë franceze janë që ngjarja të ketë ndodhur për larje hesapesh, ndërsa është në kërkim të autorëve, që u larguan në drejtim të paditur pas krimit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *