Roberti dhe Albano kanë diskutuar lidhur me eliminimin e të premtes, si dhe personazhet e rinj që mund t’i bashkohen fermës.

Ai theksoi se do ndihet çuditshëm, teksa theksoi se do i vijë keq për këdo që do largohet të premten, mes Nikos dhe Rigelsës.

“Kemi njohur kaq shumë njerëz sa nuk na është dashur t’i njohim, nuk do bëjnë diferencë. Përkundrazi mes Nikos e Rigelsës, se jemi miqësuar me ta, ata tjerët do na duken…Kur ikën një që i njeh dhe vijnë disa që nuk i njeh nga hiçi thua pse”, tha ai.

Megjithatë Albano theksoi se do i mirëpresë edhe fermerët e rinj që do i bashkohen formatit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fermavip.al (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *