Shenimi i “BILD: “Astrit Avdylaj, “koka” e grupit kriminal Avdylaj ne Shijak,  telefonoi kryebashkiakun e Shijakut, që ky i fundit ti mundësonte, nje takim me te, me kryebashkiakun e Durresit Vangjush Dako dhe me Ilir Dranxhi, kandidatin e ardhshem per deputet ( dhe me ate që është tani) nje person qe grupi kriminal Avdylaj kërkoi  që te vihej si kandidat per partine socialiste.
Takimi u krijua që të finalizonte kete: Te finalizoje marrëveshjen që Ilir Dranxhi te vihej si kandidat i PS ne Durres per deputet…… që ky i fundit të perfaqësonte interesat e klanit Avdylaj, dhe ne kembim kta te fundit do te mbeshtesin fushaten e partise socialiste ne Durres.

 

Biseda e plote mes Astrit Avdylaj dhe kreut te bashkise Shijak Ardian Kokomani;

 

Astrit Avdylaj: Ckemi

Kryebashkiaku i Shijakut: He m

Astrit Avdylaj :Si je kryetar?

Kryebashkiaku i Shijakut: Si ke qene ti ?

Astrit Avdylaj: Mire faleminderit, ca po ben ti?

Kryebashkiaku i Shijakut:  Jam akoma ktej, sa kemi mbaruar dhe po hame dreke?

Astrit Avdylaj:  Ju bofte mire, po e di pse te mora?

Kreybashkiaku Kokomani:  Po.

Avdylaj: Neser kemi nje takim ne oren 10:00 te mëngjesit ….. alo?

Kryebashkiaku Kokomani: Po po te degjoj?

Avdylaj: Une, ti , Gjushi , Liri, vëllai Lirit dhe Jupi do pijme nje kafe neser  ne Durres ne oren 10:00 prandaj te kam more sot me i fjale.

Kryebashkiaku: Atehere ne oren 10 me duket se do jeni 5 minuta te pallati i kultures se ka vdekur Niko Bespalla,  ish futbollisti jone i Shijakut, ben ceremonine ne pallat te kultures, takojm atje.

Avdylaj: Do takohemi te nje kafe, do sjell dhe Panaritin që të jemi neser….. a me kupton?

Kryebashkiaku: Pa merak.

Avdylaj: Erdhen sot ato, po diskutoshim ishte dhe Juli …. kshuqe e kupton ? ngaqe eshte dhe ai, te jesh edhe ti …se normal.. po s’je dhe ti .. a me kupton?

Kryebashkiaku:  E kuptoj.

Avdylaj: Alo, cfare the,

Kryebashkiaku: Titi, po them  aty jam ne Durres, rri pa merak, se do jem dhe ne Durres pa merak.

Avdylaj: Mire … që të jesh edhe ti me keto me kupton?

Kryebashkiaku i Shijakut Kokomani: Po, po .

Avdylaj: Mire, faleminderit

Kryebashkiaku i Shijakut: Hajt, hajt, mirupafshim.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *