Subscribe

Kryeministri Edi Rama ka bër sërish një reagim në lidhje me pakon e madhe që qeveria ka përgatitur këtë fundvit.

 

 

 

Përmes reagimit, kreu i qeverisë bënë me dije se 695 mijë pensionistë do të përfitojnë 8000lekë të reja ndërsa nga kjo pako do të përfitojnë në total 1 milionë shqiptarë.

 

 

Pakoja e Madhe vjen në ndihmë të qytetarëve për të zbutur impoaktin e inflacionit si pasojë e agresionit rus në Ukrainë.

 

 

Shpërndarja e saj te qytetarët do të bëhet në ditët e para të janarit.

 

 

MIRËMËNGJES

dhe me kënaqësinë e faktit se 695 mijë pensionistë do të marrin nga 8000Lekë (të reja) secili nga Pakoja e Madhe, ku do të kenë pjesën e tyre 1 milionë shqiptarë, që do të përfitojnë sipas kategorive deri në 20000Lekë (të reja), për të zbutur impaktin e inflacionit të luftës deri në fund të këtij dimri të vështirë për mbarë Europën, ju uroj një ditë të mbarë

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *