Subscribe

Nuredin Dumani, sipas avokatit të tij, ka marrë statusin e të penduarit të drejtësisë. Kjo marrëveshje sipas mbrojtjes, pritet të lehtësojë pozitat e të akuzuarit për disa ngjarje të rënda kriminale.

 

Por, Prokuroria e Posaçme, e pyetur nga Vizion Plus, e ka mohuar diçka të tillë.

 

Nuredin Dumani u arrestua më 29 mars, pas një atentati të dështuar që ai tentoi t’i bënte Talo Çelës. ky i fundit i bëri pritë Dumanit, duke e plagosur.

 

Dumani dyshohet se ka marrë pjesë në shumë krime dhe nëse ai bëhet bashkëpunëtor i drejtësisë, mund të zbardhë disa prej ngjarjeve më të rënda në vend.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *