Kryebashkiaku i Tepelenës Tërmet Peçi  reagoi pasi Prokurori i Përgjithshëm i kërkoi Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, ndërprerjen e mandatit të tij. Peçi thotë se nuk ka fshehur asnjë dënim penal. Kryebashkiaku i Tepelenës akuzoi edhe opozitën se qëndron pas sulmeve ne adrese te tij.

 

Edhe kryebashkiaku i Poliçanit ka hedhur poshtë pretendimet e Prokurorisë. “Nuk kam qene dhe s’do te jem kurrë subjekt i ligjit te dekriminalizimit”, – thote Adriatik Zotka. Ai shton se ka deklaruar veprat ne formular sipas parashikimeve ligjore. Krytari i Bashkisë se Poliçanit shprehet se ka përpjekje per te baltosur figurën e tij. Zotka vijon me tej reagimin e tij duke thëne se shpifësit do te marrin përgjigjen e merituar me 18 qershor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *