Subscribe

I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, Gazmend Bardhi, drejtues Politik i PD në Elbasan, kërkoi që të monitorohet veprimtaria e Doshit në fushatë.

“E vetmja kërkesë që kam unë, është që organet ligjzbatuese të mbajnë nën monitorim fushatën që kryen z.Doshi dhe mënyrën se si ky kandidat për deputet është bërë deputet në 2017-ën me metodat, format që ka përdorur për tu bërë deputet. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *