Subscribe

Nisma e bashkisë për  mbjelljen e pemëve dhe krijimin pyllit orbital vazhdon me kontributin edhe të qytetarëve.

Shumë njerëz zgjedhin ti vendosin fidanët në parkun e liqenit.

 

ERION VELIAJ

KRYETAR I BASHKISE SE TIRANES

“Një qytetar i mirë tregon kujdes për gjërat e qytetit; patjetër për karrierën e tij, për fansat, artin, muzikën, por edhe për pastërtinë, për gjelbërimin dhe për kulturën e përgjithshme, që na emancipon. Ndaj, Soni, unë të jam shumë mirënjohës, mezi pres që pas pemës të na bësh edhe një dhuratë tjetër, ndoshta ndonjë super spektakël tek Amfiteatri i Liqenit. Kemi një sezon me mbi 100 shfaqje, por jo të gjitha janë njësoj, disa janë super speciale dhe mezi pres që për të gjithë fansat e “Spirit Voice”, të tuat personalisht, edhe të gjithë karrierës tënde, të na bësh një surprizë”

 

kryebashkiaku ftoi jo vetëm qytetarët por edhe biznese e grupe te tjera që ti bashkohen nismës së shtimit të gjelbërimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *