Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet nga rruga e re Kardhiq-Delvinë e, cila do të shkurtojë ndjeshëm distancën e lëvizjes drejt brigjeve të Jonit.

Punimet për aksin rrugor Kardhiq-Delvinë janë drejt fundit dhe në fillim të muajit korrik kjo rrugë do të jetë e përfunduar dhe e hapur për qarkullimin e mjeteve.

 

“Mirëmëngjes, dhe me këto pamje thuajse finale, fare pak ditë para se të hapet për të gjitha automjetet, rruga e re kombëtare Kardhiq-Delvinë e deri në Sarandë, ju uroj një të diel të qetë”, shkruan kryeministri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.