Gati 1.4 milion fëmijë në Wuhan, në Kinën Lindore, u rikthyen në shkollë e çerdhe në qytetin ku filloi pandemia e koronavirusit në dhjetor.

Qyteti përbënte gati 80% të vdekjeve totale të Kinës dhe duroi gati 11 javë mbyllje nga janari. Shumë shkolla kanë marrë një sërë masash parandaluese për koronavirusin.

Këtu mund të përmendim ngritjen e disa grupeve që u matin fëmijëve temperaturën. Në ambientetet e brendshme të shkollave nuk është e detyrueshme të vishet maska, por nxënësit mund t’i mbajnë ato me vete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *