Kompania e Shpërndarjes se Energjisë Elektrike njofton se si pasoje e motit te keq i gjithë vendi është përfshire nga defekte ne linjat e tensionit te mesëm dhe te larte. OSHEE sqaron se 1500 punonjës ne te gjithë vendin jane ne dispozicion per te rregulluar avaritë e krijuara. Megjithatë linjat qe furnizojnë spitalet, shkollat, hidrovoret dhe objektet e rendësise se veçante  jane ne gjendje pune. Gjate natës janë vërejtur defekte ne Tirane, Elbasan, Durrës, Fier, Gjirokastër e Vlore. Por ne 65% te tyre defektet janë riparuar, duke kthyer ne normalitet furnizimin me energji.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *