Olta Xhaçka ka zhvilluar takim me Ministrin e Punëve të Jashtme Të Ukrainës, Dmytro Kuleba.

 

Gjatë takimit ministrja Xhaçka i ka shprehur homologut mbështetjen dhe angazhimin e palëkundur të Shqipërisë për Ukrainën.

 

Të dy ministrat kanë ndarë të njëjtin mendim për vendet e tyre për sa i përket perspektivës Evropiane.

 

Diskutim i sinqertë me Ministrin e Punëve të Jashtëme të Ukrainës, Dmytro Kuleba. Ndamë të njëjtin mendim se si Ballkani Perëndimor ashtu edhe Ukraina meriton një perspektivë të qartë Evropiane.

E sigurova për angazhimin e palëkundur të Shqipërisë 🇦🇱 për Ukrainën.Do të bëjmë gjithçka që mundemi në Këshillin e Sigurimit të OKB-së për të izoluar Rusinë dhe të ndihmojmë në ndalimin e luftës. 🇦🇱🤝🇺🇦” –shkruan Ministrja Xhaçka në Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.