Këngëtari Aleksandër Gjoka duket se është mjaft i revoltuar me kryeministrin Edi Rama dhe masat e marra nga ky i fundit për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

Me anë të një videoje të shpërndarë në rrjetet sociale, me një fjalor vulgar, Gjoka kërkon nga Rama të heqë karantinën.

Sipas tij, shqiptarët po flasin me veten për shkak të kësaj situate. Në video, nuk mungojnë as sharjet dhe ofendimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *