Kryeministri Edi Rama ishte sot në Grabom të Malësisë së Madhe, pasi është hapur pika e përbashkët kufitare, që do të lidhë Velipojën me Malin e Zi, në vazhdën e lehtësimit të lëvizjes drejt një Ballkani të Hapur.

 

I pranishëm në ceremoninë e organizuar ishte edhe zv.kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviç.

 

Në momentin që do të pritej shiriti i përurimit, Rama i kërkoi Abazoviç që t’i bashkohej ceremonisë së shkurtër simbolike. Ata kanë bashkuar duart dhe kanë prerë shiritin.

 

“O Dritan hajde këtu hajde, hajde more këtu…”, dëgjohet të thotë Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *