Roberti vuri në diskutim miqësinë e Gloria me Baby G.

Ai theksoi se vajzat nuk janë shoqe, por po bëjnë një strategji në lojë.

Kjo u kundërshtua nga Gloria, e cila theksoi se shoqëria e tyre është e pastër.

Ferma Vip 1 dhe Ferma Vip 2 janë kanalet e paltformës Tring ku mund të ndiqni 24 orë në shtatë ditë të javës çdo gjë që ndodh brenda rrethimit të Fermës VIP.

Pjesë nga biseda:

Roberti: Nuk jeni shoqe, po bëni strategji, mesa po shoh unë. Veprat flasin

Gloria: Jo, unë Baby G e kam xhan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *