Kandidati për kryetar bashkie në Elbasan ka thënë se qyteti sot është nën kontrollin e dy bandave, atë të bashkisë dhe të qeverisë.

 

Në një intervistë për Spotlight në Vizion Plus, Boçi tha se kur të fitojë, ai do të shërbejë për zhvillimin e qytetit, teksa shton se nuk është aktor në jetën politike të qytetit.

 

Dy banda janë në Elbasan. Banda e qeverisë dhe banda e bashkisë. Këto janë bandat e vërteta.

 

Sfida ime është me të ardhem e Elbasanit dhe zhvillimin e tij. Qeveria ka ndërtuar institucione dhe duhet të marrë në kontroll këtë.

 

Çdo njeri që bën pjesë në jetën e qytetit, ka jetën e tuj. Unë jam kryetari i bashkisë dhe kam qytetarët e mi. Unë jam nga ata që nuk bëj aktor në jetën politike të qytetit.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *