Vetëm pak javë më parë, kryeministri Rama realizoi një takim me akademikë nga Akademia e Shkencave prej ku nuk la pa ironizuar kryetarin e Akademisë së Shkencave, Skënder Gjinushin, ku tha se nuk e ka uruar për fitoren, megjithëse ishte i kënaqur.

 

Sipas Ramës ai nuk e ka uruar pasi mendoj edhe për ato pak që janë mërzitur nga fitorja e tij, duke treguar me këtë depolitizimin e Akademisë së Shkencave.

 

I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, Gjinushi deklaroi se nuk e uroi, por ia pranoi rezultatin.

 

“Vërtetë se uruam, por ia pranuam rezultatin. E njohëm si kryeministër. Realisht pata një rezervë të karakterit, sepse do s’do bëhesh si palë dhe në aspekitn që gëzon që fitoi ky apo ai, pavarësisht se çdo njeir ka dhe bindjet e brendshme.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.