Ridizenjimi i fotografive është një ndryshim tjetër nga Google për të gjithë përdoruesit, ku kompania në vitin 2015 u kishte premtuar ruajtje falas për të gjitha fotot dhe videot e ngarkuara.

 

Ndërkohë tashmë duhet se Google Photos e ka ndryshuar këtë shërbim, duke bërë që nga java e parë e dhjetorit formatet video, të cilat nuk janë të mbështetura nuk janë më të përfshira në memorien e lirë.

 

Sipas këtij ndryshimi lista e mbështetura formateve video, megjithatë, është shumë e gjatë dhe përfshin, ndër të tjera MPG, mod, mmv, tod, ëmv, asf, avi, divx, MOV, M4V, 3gp, 3g2, mp4, m2t, m2ts, mts dhe mkv.

 

Ndërsa dy opsionet që përjashtohen janë videot RAW të kamerave të nivelit të lartë dhe formati VOB nuk përfshihen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *