Lëvizje masive njerëzish u regjistruan edhe këtë të martë ne Shkoder.

 

Qytetarë të shumtë dhe pa asnjë masë mbrojtëse u grumbulluan në tregje duke mos respektuar as distancën me njëri-tjetrin, pavarësisht se në qytetin veri-perëndimor kanë rezultuar 8 raste pozitive me COVID-19.

 

E njëjta situatë  ishte edhe në Elbasan, pranë filialeve të bankave, aty ku shumë qytetarë, edhe pse të pa pajisur me maska, nxituan për të mbaruar punë ne sportele, duke shperfillur rrezikun nga koronavirusi.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *