Një qenush i vogël është bërë “pjesëtari” më i ri në “Ferm      a VIP”.

Ziku, është qenushi i Dijonisit, i cili pasi ja u ka prezantuar fermerëve, ka deklaruar se e ka porositur dhe ja kanë sjellë nga shtëpia.

Ziku, është qeni im. Ma kanë sjellë nga shtëpia se e kisha porositur.e di si bëhet ky si ari. Do e mbaj këtu brenda”, tha Dijonisi.

Ziku u prit me shumë dashuri dhe puthje nga fermerët e tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *