Një dyqan celularësh është vjedhur gjatë natën. Ngjarja ka ndodh rreth orës 3:30 të mëngjesit përball ambulancës qëndrore të qytetit të Vlorës.

 

“Vizion Plus” mëson se një person me maskë ka thyer derën kryesore të dyqanit dhe ka marrë disa aparate celularësh të markave të ndryshme.

 

Policia është në vendgjarje dhe po merr shenjat e gishtave si edhe  pamjet filmike të kamerave të sigurisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *