Ekipet e kërkim-shpëtimit arritën të nxjerrin të gjallë një grua të re nga rrënojat pas tërmetit në Turqi.

 

Operacioni u zhvillua në rrethin Bayrakli. Pas shpëtimit të gruas, ata që ishin përreth përjetuan gëzim të madh.

 

Gjithashtu, mediat turke raportojnë për tre persona të plagosur. Rreth 20 ndërtesa thonë autoritetet janë shkatërruar dhe nën rrënoja ka akoma njerëz të tjerë.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *