Dy alpiniste ngrinë për vdekje në Monte Rosa të Italisë. Ato u bllokuan të shtunën nga stuhia në 4.150 metra mbi nivelin e detit.

 

Me to ishte edhe një burrë 27-vjeçar, që pësoi ngrirje të rëndë në duar, por mbijetoi.

 

Viktimat janë të moshave 28 dhe 29 vjeçe. Kur nisi stuhia, alpinistët dhanë alarmin dhe u identifikuan nga një helikopter i shpëtimit malor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *