Një shtetas shqiptar dhe dy vëllezër të komunitetit rom u përfshinë në një konflikt në Romë.

 

Sipas mediave italiane, 26-vjeçari shqiptar është qëlluar me armë zjarri në fytyrë, ndërsa plagë kanë marrë edhe dy vëllezërit rom.

 

Ata jetonin në një banesë pranë rrugës. Në gjendje të rëndë shëndetësore është shqiptari, i cili ndodhet në spital.

 

Ndërkohë, nuk ka duhet akoma asgjë se çfarë është bërë shkak për ngjarjen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *