Nga 4 janari do të ketë shtrengime për disa kategori punonjësish të cilët nuk kanë bërë vaksinat kundër Covid-19.

 

Nga dita e martë (4 janar)_ punonjësit e aminitratës publike, të qendrave tregtare dhe supermarketeve, për tu paraqitur në punë duhet të dorëzojnë certifikatën e vaksinimit.

 

 

Alternative tjetër është të dëmshmojnë nëpërmjet mjekur të familjes se e kanë kaluarf virusin në 6 muajt fundit.

 

 

Në rastin më ekstrem ata duhet të bëjnë test  PCR cdo pesë ditë.

 

Aktualisht në vendin tonë janë mbi 6 mijë persona të infektuar me Covid, ku vetëm 2% po ndiqen në kushte spitalore.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *