Ish- piramida, objekti simbol i periudhes se komunizmit ka qene ne vemendjen e nje prej gazetave me te medha nderkombetare.

 

Prestigjozja “New York Times” i ka kushtuar nje artikull transformit te piramides, e cila tashme do te jete nje qender per teknologjie.

 

Gazeta i referohet kryetarit te bashkie, sipas te cilit Tirana do te do te jete nje “Tel-aviv i Ballkanit”, pasi te hap dyert kjo qender.

 

Autori i shkrimit i referohet edhe tentativa te hershme per ti rikthyer godines, shkelqimin e dikurshem, por ato deshtuan nder vite.

 

Ndersa bashkimi mes kryetarit aktual te bashkise dhe kryeministri Edi Rama arriten te gjenin dakortesine per transformimin e ish-piramides, e cila eshte drejt perfundimti te punimeve.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *