Ditën e nesërme pritet të zhvillohet Kongresi i Partisë Socialiste.

 

Kreu i Grupit parlamentar të PS, Taulant Balla bën me dije se kongresi zhvillon pjesën e vet të parë në sheshe të hapura. Ai fton të gjithë ata që duan të thonë fjalën e tyrë, ngrenë një shqetësim apo që duan të përfshihen.

 

“Partia Socialiste e Shqipërisë hap Kongresin e saj për të gjithë ata që duan të thonë fjalën e tyrë, ngrenë një shqetësim apo që duan të përfshihen. Nesër Kongresi ynë zhvillon pjesën e vet të parë në sheshe të hapura.
Tek sheshi “Nënë Tereza” kushdo që ka interes për bujqësinë dhe sigurinë ushqimore është i mirëpritur, ku prej orës 09.30 fillojnë diskutimet dhe debatet. Ju presim”, shkruan Balla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.