Dijonisi dhe Xhesika janë dy fermerët që presin në vathë lindjen e dhisë. Teksa bisedojnë sëbashku, nuk kanë munguar as batutat.

Dijonis Biba, me nota humori, thotë se dhia ka për të lindur dy rob.

Pjesë nga diskutimi:

Dijonisi: Çoja pak bishtin t’a shohim a do pjellë

Xhesika: Jo bishtin s’ia çoj unë

Dijonisi: Çoja se e shoh unë

Xhesika: Se bëj dot! Ka frikë dhia. T’a tmerrojmë më keq? Unë ju afrova dhe ngriti kokën

Dijonisi: Dhia ka për të nxjerrë dy rob. Dy rob keca po presin të dalin

Xhesika (qesh): Dy rob ka për të nxjerrë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *