Subscribe

Operacioni ndërkombëtar “Shpirti” nxori në dritë edhe lidhjet me drogën që kishte prokurori i Vlorës, Maksim Sota.

 

Ai ka qenë kandidat për t’u bërë pjesë e Prokurorisë së Posaçme Antikorrupsion në korrik të vitit 2019.

 

Asokohe Sota iu nënshtrua procesit të intervistimit nga Këshilli i Lartë i Prokurorisë, por u përjashtua nga gara që në fazën e parë.

 

Ndaj tij është lëshuar urdhër-arresti si i akuzuar për trafik droge e pastrim parash dhe momentalisht ndodhet në arrest shtëpie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *