Snapchat është një ndër rrjetet sociale që duket që së fundmi është shumë i përdorur nga të rinjtë kjo dhe për faktin e filtrave që ai zotëron.

 

Me risin më të fundit duket se ky rrjet social po punon me qëndrimin më gjatë të fotografive të dala në ‘MyStory’ të qëndrojnë më gjatë në aplikacion.

 

Ndërmarrja e rrjeteve sociale po mendon që postet publike të qëndrojnë më gjatë apo madje të bëhen edhe të përhershme, si dhe të zbulojë identitetet e atyre që bëjnë postimet.

 

Snap po shqyrton me kujdes edhe privatësinë, ndikimin teknik dhe ligjor të lëvizjeve të tilla, vuri në dukje raporti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *