Subscribe

Festa e Shën Ndout ka mbylllur 13 të martat e pelegrinazhit.

 

Besimtarë të besimeve të ndryshme 13 Qershori i zbardhi në ambientet e kishës pasi kaluan natën e festës aty. Mrekullitë për të cilat kanë dëgjuar që kanë ndodhur këtu kanë rritur edhe më teper besimin.

Besimtarë tregojnë se besimi është aq i madh se mbledh shqiptarët pa asnjë dallim. Padër Prela tregon për Vizion Plus mrekullinë që ndodhi me një çift të cilët prej shumë vitesh nuk kishin fëmijë por që besimi iu dha mundësinë që të bëhen prinder..

 

Sipas autoriteteve të kishës vendin e shenjtë e vizituan rreth 200 mijë besimtarë vetem me 12 Qershor.Policia koordinoi sigurinë dhe qarkullimin e automjeteve pasi disa rrugë u bllokuan.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *