Subscribe

Çfarë po ndodh me Tokën? Ne që jetojmë në Tokë nuk e shikojmë, madje edhe për ta kuptuar na duhen vite. Por nëse e shikojmë Tokën nga hapësirë shohim se ajo që nga viti 1984 ka ruajtur vetëm formën e saj. Prej atij viti e deri më sot NASA përmes satelitëve të saj e ka vëzhguar në vijimësi, dite pas ditë shtëpinë tonë, Tokën. Para 10 vitesh ngrohja globale ishte tjetër debat. Disa besonin se ekziston dhe disa jo. Sot 10 vjet më pas, debati për të njëjtën temë është ndryshe dhe pyetja është Si të ndalojmë dhe përmirësojmë gjendjen. Video e mësipërme ju tregon dëmin që është shkatuar nga ngrohja globale që nga viti 1984 e deri në vitin 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *