Dy shqiptarë, të cilët u arrestuan në një shtëpi bari në Lankashire, Skoci, ku ishin kultivuar 1400 rrënjë kanabis, vlera e të cilave në treg shkonte 400 mijë paund, janë liruar nga burgu, pasi gjykata i shpalli të pafajshëm.

 

Alfred Dimon dhe Julien Beqaj pretenduan se po mbaheshin kundër vullnetit të tyre dhe ishin detyruar të bënin një punë të tillë.

 

Ata u arrestuan dhe kaluan 10 muaj në burg në pritje të gjykimit.

 

Eddie Kelly, avokati i Dimos, tha: “Klienti im është i kënaqur me këtë vendim për t’i dhënë fund procedurave dhe synon të kthehet në Shqipëri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.