Subscribe

Për 119 pacientët e infektuar aktivë dhe 280 të tjerë te dyshuar të qendrës shëndetësore 3 në kryeqytet, Lista e medikamenteve që jep mjeku i familjes është në varësi të dinamikës së sëmundjes.

 

 

Ndërsa shqetësuese për mjeken mbetet qarkullimi i recetave mes familjarëve pa konsultat e mjekut të familjes.

 

 

Medikamentet që të infektuarit simptomatikë përdorin për trajtimin e Covid-19 nga shtëpia, do të rimbursohen nga shteti, ndërsa hallka përcaktuese do të jetë po mjeku i familjes.

 

 

160 mjekë familje po trajtojnë pjesën dërrmuese të infektuarve aktivë në mbarë vendin.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *