Mosha e Dijonisit është kthyer në “mister” për fermerët, pasi ai refuzon të tregojë moshën e saktë. Gjatë qëndrimit të tij në “Ferma VIP”, Dijonisi ka dhënë disa variante, duke konfuzuar fermerët.

Së fundmi, Elsa dhe BabyG pretendojnë se dinë moshën e tij të saktë, duke thënë se është vetëm 24 vjeç.

Pjesë nga biseda:

Baby G: Pse nuk e tregon moshën?

Dijonis: E tregoj pra, 28.

Baby G: Ti je 24.

Elsa: Edhe unë e mora vesh që është 24, ma tha zogu.

Ferma Vip 1 dhe Ferma Vip 2 janë kanalet e paltformës Tring ku mund të ndiqni 24 orë në shtatë ditë të javës çdo gjë që ndodh brenda rrethimit të Fermës VIP./vizionplus.tv/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *