Mijëra besimtare myslimane falën namazin e Kurban Bajramit në sheshin “Skenderbej” ne Tirane.

Falja nisi ne oren 06:05 dhe u drejtua nga kleriket e larte të KMSH, mes te cileve kryetari Bujar Spahiu.

Kurban Bajrami eshte nje nga festat me te rendesishme ne kalendarin islam ku mes te tjerash besimtaret duhet te bejne Kurban dhe nje pjese duhet tia falin më të pamundurve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *