Në një kohë që ndryshimet ne ligjin per gjykaten Kushtetuese kane shkuar ne presidence per dekretim, vete Meta ka reaguar ashper ndaj tyre.

Në një postim në rrjetet sociale presidenti e ka cilesuar shtetin shqiptar nje shtet “PPP” ose polici- parti –propagandë ku nuk ekzistojne as direktivat e BE e as kriteret e Kopenhagenit.

 

“Me miratimin në pabesi të plotë të ligjit anti-kushtetues të kryeKÇK-së, nuk kanë më vlerë as thirrjet “ndiq paratë” se tashmë paratë, pronat, çdo pasuri dhe të drejtat e shqiptarëve do përqëndrohen në një dore te vetme, falë grushtit të shtetit që finalizohet me shndërrimin e gjykatës Kushtetuese në polici kushtetuese të shtetit të PPP.” –  shkruan kreu i shtetit Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *