Subscribe

Procesi mësimor është zhvendour edhe për një javë nga bankat e shkollës në ekranin e kompjuterit ose të telefonit.

Por zhvillimi i mësimit nëpërmjet një platforme virtuale sjell vështirësi më shumë per të vegjlit, të cilëve u nevojitet ndihmë shtesë nga të rriturit.

Erisa është nxënëse në klasën e pestë dhe lënda e informatikës e ka favorizuar në përdorimin e kompjuterit.

 

 “Më ndihmon motra…..”

 

Ndërkaq, mësimi në distancë sjell disa avantazhe më shumë kur në shtëpi ndodhet vetëm një laptop dhe dy nxënës për të mësuar.

Nga ana tjetër, nxënësit e fillores duhet të ndiqen nga prindërit, të cilët jo gjithmonë e kanë të përshtatshëm orarin e vendosur për zhvillimin e mësimit.

Mësimi online do të vijojë përgjatë gjithë kësaj jave, ndërsa për gjimnazet e zonave më të rrezikuara nga virusi, përfshirë këtu edhe Tiranën, procesi në distancë do të vazhdojë deri më 25 shkurt.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *