Një 57-vjeçar u prangos këtë të martë nga Policia e Vlorës pasi ka tentuar të fusë në burg një fishek arme gjahu.

Ai e kishte fshehur atë mes ushqimeve dhe rrobave.

57-vjeçari kishte planifikuar t’ja dorëzonte fishekun një të afërmit të tij që ndodhej në burg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *