Kryeministri Edi Rama ka zhvillur podcastin e radhës me kryebashkiaken e Durrësit Emirjona Sako.

 

Vetë Rama ka publikuar një pjesë të shkurtër nga podcasti që do të transmetohet të shtunën. Sako do të flasë për punën e saj në krye të bashkisë së Durrësit, por pa lënë pas edhe detaje nga jeta e saj familjare.

 

Kreu i qeverisë me batuta i thotë Sakos se sa herë i ka thënë burri që ta lërë këtë punë, por kryebashkiaja thotë se e ka paralajmëruar që para se t’i futej rrugës së politikës.

 

Sako gjithashtu kujton edhe një frazë të kryeministrit, i cili i ka thënë merr edhe një krevat dhe fli në bashki.

 

Pjesë nga intervista:

 

Sako: Kujtoj nga ju frazën, merr një krevat dhe fli në bashki tani.

 

Rama: Ju edhe ballë për ballë kur jeni me mua nuk i thoni gjërat siç i mendoni të gjitha

 

Sako: Atje duhej të merrja nja tre mjete që të shkoja në punë.

 

Rama: Sa herë të ka thënë burri po ca merresh me këtë punë, po lërë fare?

 

Sako: Para se të thoja po, i kam thënë shiko po të pyes që mos të më thuash pastaj po i lë kalamajtë rrugëve.

 

Rama: Për një fëmijë t’i bëre dy.

 

Sako: Tomas dhe Greg, binjakë, identik të dy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *