Një banesë pranë zonës së spitalit në Vlorë është përfshirë nga flakët.

 

Mësohet se një qytetar i ka vendosur zjarrin shkurreve dhe barishteve përpara banesës  teksa ka rrezikuar të marrë flakë e gjithë shtëpia.

 

Ndërhyrja në kohë e zjarrfikses ka bërë që të shmanget djegia e saj.

 

Një pjesë e oborrit të banesës është përfshirë nga flakët,por  fatmirësisht pa dëmtuar  familjarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *