Ju mund të vini re shumë figura brenda këtij imazhi, por më e rëndësishmja është ajo që ju kap syri të parën. Dhe ajo që do të dalloni është një reflektim i asaj se çka po ndodh në subkoshiencën tuaj. Kjo pjesë e fshehur e subkoshiencës do t’ju zbulojë se çfarë ju motivon dhe çfarë ju udhëheq më shumë në jetë. Çdo njeri ka një anë të errët që konsiston jo vetëm në dobësitë dhe frikërat e vogla, por edhe tek një dinamizëm djallëzor në kuptimin pozitiv të fjalës.

 

Njerëzit e kanë të vështirë të besojnë që në një moment të caktuar dhe rrethana ta caktuara të shndërrohen në një version tjetër të vetvetes. Hidhini një sy kësaj fotoje dhe vini re se cilën figurë fiksuat të parën. Kjo do të zbulojë diçka tuajën të brendshme që ndoshta nuk e kini vënë re aspak.

 

Nëse vutë re malet në fillim, jeni të udhëhequr vetëm nga mendja juaj. Jeni një person me intelekt që bën gjithmonë atë që është praktike. Jeni një person i udhëhequr kryesisht nga mendimet tuaja. Opinionet tuaja personale janë motivimi juaj më i madh në jetë. Ju keni tendencën të vendosni punën mbi çdo gjë tjetër në jetë. Ndonjëherë duhet të reshtni së përqendruari në rrugën e vështirë ku duhet të kaloni dhe t’i kushtoni më shumë kohë relaksit. Fakti që keni parë në fillim malet, do të thotë se përqendroheni gjithmonë në detyrat që ju presin. Edhe pse mund të shkoni shumë larg profesionalisht, nuk do të jeni të lumtur nëse nuk mësoni të relaksoheni.

 

Nëse patë ariun në fillim, jeni të motivuar nga dashuria. Ariu është simbol i pasionit të fortë dhe intensiv. Nëse vutë re ariun në fillim, ana juaj e brendshme zbulon një person shumë të pasionuar, sidomos kur bëhet fjalë për çështjet e zemrës. Nëse bëhet fjalë për njerëzit e dashur, ju do të bënit gjithçka për t’i mbrojtur ata. Ju madje mund të krahasoheni me një arushë nënë që mbron këlyshët e saj. Është një përshkrim mjaft i saktë: ju nuk lejoni që t’u ndodhë asgjë njerëzve që doni.

 

Nëse shihni në fillim pemët, jeni të udhëhequr nga pasioni. Ju njiheni gjithmonë si shpirti i festës. Jeni komunikues dhe ju pëlqen të flisni me të tjerët. Pemët përfaqësojnë dëshirën për të qenë socialë dhe për të ndërvepruar me të tjerët. Jeni më të lumtur mes një grupi njerëzish që bëjnë biseda të gjalla. Keni gjithmonë dëshirë për miqësi të reja dhe kjo frymë miqësie është ajo që ju udhëheq në jetë.

 

Nëse shihni në fillim hënën, jeni të udhëhequr nga ëndrrat tuaja. Keni parë hënën në fillim sepse e keni gjithmonë kokën mes reve. Udhëhiqeni nga ëndrrat tuaja dhe aspiratat për të ardhmen. Mendimet tuaja për të ardhmen zënë një pjesë të madhe të mendjes suaj. Ndonjëherë ëndërroni me sy hapur, por e dini që një ditë të gjitha shpresat dhe ëndrrat tuaja do të realizohen me disa përpjekje të vogla. Mos lejoi që perfeksioni të bëhet një armik i së mirës. Fakti që gjithçka nuk transformohet ashtu si e keni ëndërruar nuk do të thotë që nuk është mirë. Ndonjëherë duhet ta pranoni realitetin për atë që është./LIVING

Leave a Reply

Your email address will not be published.