Për here te pare qe nga viti 1948 hëna është ndodhur ne piken me te afërt me token. Nje fenomen i tille i njohur si superhena është shijuar ne te gjithë boten, përfshire edhe Shqipërinë. Kjo është pamja e hënës me te plote se asnjëherë e fiksuar ne kamera këtë mbrëmje. Ajo është dukur 14 perqind me e madhe dhe 30 perqind me e shndritshme. Ne vende te ndryshme te globit njerëzit kane dale ne rruge, plazhe e ndërtesa te larta per te pare spektaklin, qe mendohet se nuk do te ndodhe me herët se ne vitin 2034.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *