Atë që nuk ë bëjnë dot institucionet, qofshin ato lokalë apo qendrore, e bëjnë vetë banorët.

Një gjest i tillë mjaft domethënës vjen nga fshati Rrasfik në Rubik.

Fshatarët që kanë pritur për më kot kaq vite, janë bërë bashkë, kanë blere materialet e nevojshme dhe kanë  punuar bashkë për të shtruar rrugën e fshatit të tyre.

Lajmi e dha nëpërmjet një postimi në facebook, Rigerta Loku, banore e këtyre zonave, e cila kandidoi edhe për deputete ne 25 prill nën siglen e “Nisma Thurje”.

 

“Epo mirmengjesi. Banorët e Rrasfikut në Rubik u mblodhën dhe e shtruan vetë rrugën e fshatit.  Të bashkuar gjithçka është e mundur. Falemindert për shembullin! Ju lumshin krahët”,  shkruan Loku ne facebook.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *