Subscribe

Albano suprizoi Baby G gjatë mbrëmjes së sotme. Fermerja tha se ishte e uritur dhe aq mjaftoi që Albano të gatuante për të.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Ndonëse gatimi nuk është pika e tij më e fortë, sërish ai mori përsipër të ushqente Baby G.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Vetëm disa momente më pas ai u shfaq me pjatë dhe ushqimin gati duke suprizuar Baby G.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *